Popal Fietsen

POPAL FIETSEN

Popal is een Nederlands fietsenmerk die staat voor betaalbare fietsen met een eigentijds en hip design. Opgericht door 3 broers met passie voor fietsen. Popal is inmiddels een merk dat internationaal aan populariteit wint. Je vindt veel verschillende soorten fietsen van het merk bij Omidbikes. Een diversiteit aan kinderfietsen, transportfietsen, vouwfietsen en nog veel meer.

Omidbikes Breda is officieel verkoop- en servicepunt van Popal. Wij verkopen dus niet enkel Popal fietsen maar plegen ook onderhoud aan alle fietsen van het merk Popal. Wij gebruiken uitsluitend a- kwaliteit onderdelen voor het repareren van fietsen. 

Popal fiets kopen in Breda

Een nieuwe Popal fiets kopen doe je bij Omidbikes in Breda. Wij hebben een ruim assortiment Popal fietsen staan. U kunt uiteraard altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit en advies voordat u overgaat tot aankoop. Op dit moment hebben we meer dan 50 rijklare Popal fietsen in onze showroom staan. Vindt u een fiets mooi? Dan kunt u deze in veel gevallen gelijk meenemen, kant en klaar! Dat is pas service van Omidbikes

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Popal kinderfietsen, Popal meisjesfietsen, Popal jongensfietsen, Popal omafietsen, Popal damesfietsen, Popal herenfietsen Popal transportfietsen, Popal mountainbikes en Popal vouwfietsen. Eigenlijk zijn alle fietsen die Popal aanbied bij ons verkrijgbaar. Bekijk onze ruime aanbood online of kom langs voor een vrijblijvende proefritje. 

Popal 12 inch omafiets

Een onweerstaanbaar schattig exemplaar: deze 12 inch omafiets met zijwieltjes. Je valt lekker op met de vrolijke kleuren en gezellige toeter. Met het stevige frame en de dikke banden kan de fiets tegen een stootje. ‘Fly away away with me’ staat erop, want voor je het weet vliegt je kleine meid weg op haar eigen, echte omafiets. Toet-toet, daar ga ik!
AANBIEDING