SPIRIT FIETSEN

SPIRIT FIETSEN KOPEN MET KORTING
Ruim aanbod fietsen van het Nederlandse merk Spirit. Betaalbaar en toch comfortabel.
ONTDEK NU

SPIRIT l Fietsen waar je op kunt bouwen

Spirit is een Nederlandse fietsenmerk en wordt geheel in eigen beheer gevoerd en ontwikkeld.

Het uitgangspunt van Spirit is kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen van Spirit hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar je nooit teveel voor betaald.

Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merk je aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.

OMIDBIKES l Officieel dealer

Omidbikes is officieel verkoop- en servicepunt van Spirit fietsen. U kunt dus bij ons niet enkel terecht voor de aankoop van uw nieuwe Spirit fiets, maar ook voor onderhoud. Wij werken uitsluitend met A kwaliteit onderdelen en repareren uw fiets binnen 2 werkdagen. 

Een Spirit fiets kopen doe je bij Omidbikes. Wij hebben meerdere Spirit fietsen staan in onze fysieke voorraad in Breda en op onze website. Spirit is een opkomende Nederlandse fietsmerk. Spirit staat voornamelijk bekend om zijn sterke transportfietsen. Nieuwsgierig?

TRANSPORTFIETS JEANS-BLAUW 28 INCH

Met deze modern uitgevoerde traditionele omafiets kom je helemaal goed voor de dag. De fiets is van een prima kwaliteit, zeer comfortabel, heeft een stevig stalen frame en door de mooie kleur een bijzonder trendy uitstraling.
TOPPER