Exodus Safari 20 inch vouwfiets zwart + fietspomp

225.00

Een vouwfiets is het ideale vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Zeker als u gebruik maakt van het openbaar vervoer, of de fiets toch liever dicht bij u hebt, dan is deze Safari vouwfiets echt ideaal. De fiets klapt op drie verschillende punten ineen, waardoor u snel terug aan het fietsen bent, of net op tijd om de trein te halen.

Het aluminium kader is gebouwd om lang mee te gaan. Men kiest bewust voor een laag frame, om het vouwen eenvoudig te maken. Remmen gaat gemakkelijk via de dubbele handrem, uitgerust met aluminium V-brakes. De ketting ligt open maar de schijf wordt beschermd door een pvc plaatje, zodat uw cassette, samen met de 6 versnellingen, altijd beschermd blijven.
De banden hebben een reflecterende strip zodat u goed opvalt in het verkeer, ook de reflectoren zijn voor en achteraan aanwezig, net als het luxueze zadel Selle Royal Rio. Verlichting is er niet aangezien dit moeilijk te combineren is met het vouwmechanise. Ten slotte hebt u ook nog een pakdrager, handig voor een aktetas of boekentas en een pikkel om de vouwfiets even aan de kant te zetten. Nu gratis met fietspomp

Artikelnummer: XV201 zwart Categorieën: , , Tags: ,

Extra informatie

Materiaal Frame

Aluminium

Wielmaat

20 inch

Slot

Nee

Bagagedrager

Nee

Stuurblokkering

Nee

Jasbeschermer

Nee

Snelbinders

Nee

Fietsbel

Ja

verlichting voor

Nee

Achterlicht

nee

Voorrem

V-brake (knijprem)

Achterrem

Rollerbrake Shimano

Versnellingstype

Shimano

Kleur

oranjeNu extra korting op geselecteerde producten!
Let op wij zijn verhuisd!
SHOP NU
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out