Contact

Via dit contactformulier kunt u ons uw vraag stellen of een opmerking plaatsen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen; deze gegevens hebben wij nodig om uw vraag of opmerking goed af te kunnen handelen.

Ook kunt u ons maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 19:00 uur bereiken via telefoonnummer 06- 29 12 48 48.

Afhankelijk van de inhoud van uw vraag wordt deze binnen twee werkdagen beantwoord.

We horen graag van u.

OPENINGSTIJDEN

Omidbikes Breda is van maandag tot en met zaterdag geopend
van 08:00 – 18:00 uur. Gedurende onze openingstijden zijn
wij telefonisch bereikbaar op de volgende telefoonnummer:
06-29 12 48 48

BEZOEKADRES & SHOWROOM

Zinkstraat 61
4823 AC Breda
06 29 12 48 48

Rafal
Rafal
https://nl.trustpilot.com/review/www.omidbikes.nl
Lees verder
De kinderauto is erg mooi, hij ziet er zelf uit als een product van goede kwaliteit. Precies zoals op de foto's, hoewel de foto's zelf van betere kwaliteit kunnen zijn. Zeer snelle levering, maar geen informatie over de leverdatum en eventuele track & trace, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden, het kind ook: D
EmieJ
EmieJ
@trustpilot.com
Lees verder
Accu auto besteld. Het werd een dag later afgeleverd dan in 1e instantie de bedoeling was. Daarvan werd ik netjes op de hoogte gebracht. De auto kwam netjes aan. En onze zoon is er heel blij mee. Hij is er niet uit te "slaan"😂
Catharina
Catharina
@TrustPilot.com
Lees verder
Een accu auto besteld en snel af kunnen halen. Eenmaal bij t monteren beschadiging ontdekt. In t weekend mail hierover gestuurd en maandag een mail terug waarin er gelijk naar een oplossing werd gezocht. Mochten de auto met beschadiging terugbrengen waarvoor we een nieuwe kregen zonder beschadigingen. Er werd nergens moeilijk over gedaan. Top service!! Dank je wel!!
Mieke
Mieke
@TrustPilot.com
Lees verder
Deze winkel ontdekt via marktplaats. Wel via webshop fietsje besteld voor mijn dochter. Werd meteen verzonden, volgende dag in huis. Die dag kreeg ik ook reactie via marktplaats, erg leuk contact, vriendelijk en goede service.
Miranda Berghout
Miranda Berghout
@TrustPilot
Lees verder
Product zoals beloofd en snel geleverd
Seven
Seven
@TrustPilot
Lees verder
Kortgeleden heb ik een hoverboard besteld. De hoverboard werd netjes de volgende werkdag thuisbezorgd. Ik geniet er nog elke dag van en vooral nu het zonnetje begint te schijnen.
De Ravet Nick
De Ravet Nick
Top winkel
Lees verder
Snelle en vriendelijke reacties , snelle levering en het product voldeed aan alles hoe het beschreven en getoond was op foto’s . Top!! Jullie hebben een tevreden en terug kerende klant bij !
Previous
Next
Nu extra korting op geselecteerde producten!
Let op wij zijn verhuisd!
SHOP NU
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out