Retour- en teruggavebeleid

“Wij van Omidbikes zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent met het ontvangen product.”

Indien het product na ontvangst niet voldoet aan uw verwachtingen, dan bieden wij een niet goed, ander product garantie aan.

Hiermee wordt bedoelt dat u het product om kunt ruilen tegen een andere product uit onze webshop. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het totaalbedrag, exclusief verzendkosten, terug te krijgen.

Indien de bestelling en de originele verpakking zonder gebruikssporen wordt geretourneerd, dan zullen wij u het volledige bedrag terugstorten of, wanneer u wilt, een alternatief sturen. Wanneer u een product wilt retourneren, zou u dan zo vriendelijk willen zijn ons even te mailen via info@omidbikes.nl zodat wij u kunnen instrueren hoe u het product terug kunt sturen?

Artikel 9 – Niet goed-geld terug

9.1 De koper onderzoekt de producten na ontvangst direct op uitwendige beschadigingen en het compleet zijn. Indien de producten beschadigd of incompleet zijn geleverd moet door de koper binnen twee (2) dagen na ontvangst contact worden opgenomen met Omidbikes. Tevens dient er binnen zeven (7) dagen na ontvangst schriftelijk contact op worden genomen met Omidbikes, hierbij dienen foto´s van het beschadigde product toegevoegd te worden. Afhandeling geschiedt zoals beschreven onder 9.2.

9.2 Omidbikes staat ervoor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Omidbikes betaalt het volledige aankoopbedrag terug als binnen zeven (7) dagen na levering blijkt dat de producten niet goed zijn of anders zijn dan de bestelde producten. Retourzendingen worden door Omidbikes uitsluitend geaccepteerd indien het product is voorzien van originele verpakking, ongebruikt en met gebruiksaanwijzing. De kosten van retourzending komen voor rekening van de koper. Omidbikes zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen.

9.3 Het is mogelijk om binnen 7 werkdagen na ontvangst een bestelling zonder opgave van redenen te retourneren. Wanneer de koper een bestelling wil retourneren, dient hij er voor te zorgen dat een pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd en voorzien van zijn gegevens terug gestuurd wordt. De volgende voorwaarden gelden voor het retour zenden:
Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar.
Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
Het recht van retour geldt niet voor aankopen van zaken die:
• Tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper
• duidelijk persoonlijk van aard zijn
• door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
• snel kunnen bederven of verouderen
• Aankopen die speciaal, op bestelling zijn gemaakt en zijn derhalve maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht. Het recht van retour geldt niet voor een dienst waarmee de verkoper met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken. Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen worden gecrediteerd.

Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping