Over ons

OVER ONS

Omidbikes is een jonge en dynamische onderneming gevestigd in Haagse Beemden te Breda. Wij bieden u een ruim en divers assortiment aan fietsen, speelgoed en accuvoertuigen aan.

Omidbikes onderscheid zich op de markt met een warme klantvriendelijkheid. Zo geeft men bij Omidbikes gehoor aan de wensen van de klant. Hiertoe zijn wij 12 uur per dag telefonisch bereikbaar en worden ook e-mails snel behandeld.

Vanuit het werkcentrum in Breda leveren wij producten overal in Nederland en zelfs voorbij de grenzen van Nederland. Daarnaast is Omidbikes, met een groot opslagcapaciteit, te aller tijde in staat om u snel en efficiënt te hulp te staan en zodoende tevreden te stellen. De verzending van goederen vindt snel plaats en binnen een reikwijdte van 50 km kunt u zelfs kiezen voor een VIP-bestelling waarbij goederen binnen dezelfde dag nog afgeleverd worden!

Ook onze reparatieservice valt binnen onze snelle en vriendelijke werkmethode. Hiertoe zijn onderdelen op voorraad beschikbaar en zijn reparaties bij Yamgani-shop tegen een vriendelijke prijs mogelijk.

Heeft u behoefte aan één van de bovengenoemde services? Dan schiet Omidbikes u graag te hulp!

Missie & visie:
Omidbikes Breda is in 2011 opgericht met als doel om kwalitatief en goedkoop fietsen, elektrische kindervoertuigen en speelgoed te verkopen. Wij willen niet alleen de goedkoopste leverancier zijn, maar ook de beste service aanbieden. Om onze doelstellingen te behalen hebben we een aantal actiepunten opgesteld.

  1. We zijn flexibel, ook als het gaat om onze openingstijden! Dus komt het u niet uit om wat voor redenen dan ook om tijdens onze reguliere openingstijden langs te komen? Geen probleem, op afspraak zijn we ook op zondag en na 18:00 uur geopend. Voorwaarde is wel dat u eerst telefonisch een afspraak met ons maakt.
  2. Kwaliteit kost eenmaal geld, maar omdat wij onze geld niet besteden in dure marketingcampagnes en locaties is het voor ons mogelijk om producten van de hoogste kwaliteit tegen bodemprijzen aan te bieden. Onze marketingstrategie is namelijk mond op mondreclame met u als onze ambassadeur.
  3. Wij begrijpen dat marketing cruciaal is voor onze onderneming en aangezien wij onze budget niet besteden aan dure marketingcampagne, is het tevredenheid van u onze belangrijkste succesfactor.
  4. Wij bereiden dagelijks onze assortiment uit om u te kunnen voorzien van het product die u zoekt.
IMG_1569_resultaatkopie

OPENINGSTIJDEN

Maandag            10:00 – 18:00
Dinsdag              10:00 – 18:00
Woensdag         10:00 – 18:00
Donderdag        10:00 – 18:00
Vrijdag               10:00 – 18:00
Zaterdag            10:00 – 18:00
Zondag zijn we uitsluitend op afspraak geopend.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Omidbikes.nl
Eenmanszaaknaam: Omid Bike
Adres: Zinkstraat 61, Breda
Telefoonnummer: 06-29124848
E-mail adres: info@omidbikes.nl
KVK-nummer: 62898965
BTW-nummer: NL855004307B01

Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping