Reparaties

Ervaren reparateurs

Opzoek naar een ervaren en betrouwbare reparateur voor uw fiets, kinderaccu voertuig of hoverboard? Wij van Omidbikes vinden service belangrijker dan verkopen en bieden daarom een uitstekende service aan tegen een zéér concurrerende en betaalbare prijs. Wij gebruiken uitsluitend A-merk onderdelen om uw fiets, elektrische kindervoertuig op accu of hoverboard te repareren.

Wij repareren

Wij repareren zowel fietsen, hoverboards en kindervoertuigen op accu. Ook al zijn deze elders gekocht! Uiteraard krijgen klanten van Omidbikes op vertoon van hun aankoopbon korting op het uit te voeren reparatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of kom langs, zodat wij een prijsofferte op kunnen maken.

Snel weer op weg

Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Hierom voeren we, indien mogelijk, reparaties direct uit terwijl u wacht. Complexere reparaties en reparaties waarbij we onderdelen voor moeten bestellen vragen natuurlijk meer tijd en inspanning.

Fietsen

OmidBikes verkoopt niet alleen fietsen maar voert ook reparaties uit.  Kleine reparaties worden vaak snel in overleg uitgevoerd en voor de grote reparaties kun je eenvoudig een afspraak in plannen. Omidbikes gebruikt uitsluitend A merk onderdelen om uw fiets te repareren. In overleg is het mogelijk om van ons een leenfiets mee te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden.

DE VOORDELEN VAN OMIDBIKES

  • Zo snel mogelijk weer op weg
  • Altijd helderheid over de scherpe reparatietarieven
  • Reparatie van alle merken fietsen
  • Adviserend

Kindervoertuigen op accu

Een kindervoertuig op accu zoals een elektrische kinder motor, auto of scooter is leuk, zolang deze volledig functioneert. Maar zoals alle elektrische producten kunnen defecten niet uitgesloten worden. Daarom bieden wij een reparatie service aan zowel als vaste klanten en klanten die hun voertuig elders hebben wij verkocht

DE VOORDELEN VAN OMIDBIKES

  • Zo snel mogelijk weer op weg
  • Altijd helderheid over de reparatietarieven
  • Reparatie van alle elektrische voertuigen, ook als ze elders zijn gekocht
  • Adviserend
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping