Verzending

Afhankelijk van de door jou gekozen fiets wordt deze verzonden met een van de onderstaande vervoersbedrijven:

Popal: Hoektransmission
Altec: PostNL
Spirit: PostNL
Accessoires: PostNL
Kindervoertuigen op accu: PostNL

Je kan je bestelling bij je thuis of op elk ander gewenst adres, bijvoorbeeld je werkadres laten bezorgen. Helaas kunnen wij geen aanvullende informatie doorgeven aan de chauffeurs.

Verzendtijd

Voor 16:00 besteld is in 95% van de gevallen de volgende werkdag in huis, in 5% van de gevallen een werkdag later. Mocht het zo zijn dat jouw fiets niet de volgende dag geleverd is, neem dan gerust contact op via info@omidbikes.nl. Wij zoeken dan graag voor je uit wanneer je fiets geleverd wordt!

LET OP: wanneer je kiest voor een E-bike of bakfiets, is de levertijd 3 tot 4 werkdagen, dit ivm het speciale transport.

Besteld voor 16:00  op:   In 95% van de gevallen:   Overige 5% van de gevallen:  
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag


Verzendkosten

Verzendingen naar Nederland en België brengen een verzendkosten van 10,-  (NL) en 12,- (BE) euro met zich mee.

Verzending buiten Nederland

Momenteel verzenden wij zowel naar Nederland als België. De levertijd naar België kan bij PostNL soms een werkdag langer duren. Houdt hiervoor je trackingcode in de gaten!

Hoe wordt de fiets afgeleverd?

Fietsen worden niet rijklaar, maar voor 85% gemonteerd geleverd. De fiets wordt in doos vervoerd om transportschade te voorkomen. Dit betekent dat de losse onderdelen, zoals o.a. trappers, zadel en stuur nog gemonteerd moet worden. Daarnaast hoort afstelling bij het rijklaar maken van de fiets.

Niet Thuis

Indien je bestelling bij je wordt aangeboden terwijl je niet thuis bent, is dat geen enkel probleem. De chauffeur laat in 95% van de gevallen een ‘niet thuis bericht’ bij je achter. Aan de hand van dit bericht of je track & trace code, kun je een nieuw levermoment inplannen. Mocht de chauffeur tweemaal voor een dichte deur staan, zal de fiets óf naar een depot, of retour afzender worden gezonden.

Annuleren

Het kan natuurlijk dat je per ongelijk de verkeerde fiets hebt besteld of af ziet van de bestelling. Probeer dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Als de fiets al verzonden is rekenen wij 15 euro voor het weigeren van de fiets of 25 voor het ophalen van de fiets.

Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping