Elektrische kindervoertuigen op accu

Omidbikes heeft een ruim aanbod elektrische kindervoertuigen op accu van bekende en minder bekende merken. Voor elk (klein) kind en natuurlijk de ouder niet vergeten, hebben wij wel wat staan! Onze elektrische kindervoertuigen op accu zijn standaard voorzien van vele luxes zoals een AUX input, afstandsbediening, automatische stop systeem, soft start etc. Hieronder worden een aantal handige snufjes toegelicht.

Standaardopties

– Afstandsbediening:
Tegenwoordig worden de meeste elektrische kindervoertuigen op accu standaard geleverd met een handige afstandsbediening zodat u bij mogelijke gevaar op afstand kunt ingrijpen of corrigeren. U kunt de elektrische kindervoertuig ook volledig besturen, handig voor als uw kind te klein is om het autootje zelf te besturen.

– Gordel
Al onze elektrische kindervoertuigen zijn standaard voorzien van een gordel. De gordel zorgt ervoor dat uw kind in het elektrische kindervoertuig blijft zitten. De gordel is altijd te verstellen en kleiner/groter te maken.

– Stop systeem:
Naast een afstandsbediening zijn de elektrische voertuigen op accu ook voorzien van veilige snufjes zoals het automatisch stoppen bij gas loslaten. Een kind is vaak niet bewust van mogelijke gevaren en kan vaak een of twee handelingen tegelijkertijd uitvoeren, daarom zijn al onze elektrische voertuigen voorzien van een stop systeem bij gas loslaten. Wanneer uw (klein) kind zijn voetje van het gas haalt, dan stopt het elektrische kindervoertuig onmiddellijk en staat uw kind stil, handig. Omdat het aanleren van remmen bij kinderen stuk moeilijker gaat dan bij ouderen.

– AUX input
Alle elektrische kindervoertuigen op accu zijn voorzien van een handige AUX input en een gratis AUX draad om tijdens het rijden te genieten van muziek. De elektrische kindervoertuig op accu heeft een ingebouwde muziekbox.

– Verlichting
Al onze geleverde elektrische voertuigen zijn voorzien van verlichting. Sommige hebben verlichting op bijvoorbeeld hun dashboard, koplamp, achterlamp frame of wielen. Het verschilt per model. Wel zo veilig om s’avonds met verlichting het weg op te gaan.

– Softstart
Iedere elektrische kinderauto is voorzien van slow- soft start. Hierdoor rijden de kinderen met de kinderauto geleidelijker en langzaam weg, waardoor er geen schok reactie kan ontstaan bij het kind. Wanneer een auto die geen soft start heeft, vooral de 12 volt kinder auto, gaat dan in de hoge snelheid zeer snel naar voren waardoor het kind kan schrikken.

Extra opties

Naast de standaard opties hebben een aantal elektrische voertuigen optionele opties zoals 4 wiel aansturing, rubberbanden, MP4 (video) speler, bluetooth, Metallic gespoten en vering.

– 4 wiel aandrijving
Een aantal van onze elektrische voertuigen zijn voorzien van 4 wiel aandrijving met motortjes op alle de 4 wielen. De elektrische voertuig heeft hierdoor meer grip op het weg en power om bijvoorbeeld op zand, gras en zelfs modder te rijden. De 4 wiel aangedreven elektrische kindervoertuigen zijn werkelijk elke terrein de baas!

– Rubberbanden
Voertuigen met rubberbanden zijn veelal stiller dan voertuigen met plastic banden. Daarnaast kunnen deze elektrische kindervoertuig op accu makkelijk rijden op gras, zand en zelfs modder! Met rubberbanden heeft het voertuig meer grip en kan daardoor zijn power beter benutten.

– MP4 ofwel een scherm met touchscreen (gratis SD kaart)
De High end modellen zijn voorzien van een uitgebreide multimedia systeem met touchscreen en MP4 speler. Naast het luisteren naar muziek kunt uw kind ook naar zijn of haar favoriete filmpje kijken. verder biedt de MP4 speler de mogelijkheid om naar leuke verhaaltjes te luisteren. Zijn de standaard geleverde video’s, verhalen en muziek niet naar wens? U krijgt bij elke voertuig met een MP4 speler een gratis SD kaart geleverd ( van 4gb of 8gb) waarop u zelf muziek, filmpjes en verhalen erop kunt zetten.

– Bluetooth
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij bluetooth kan er bijvoorbeeld muziek uitgewisseld worden met het elektrische voertuig. U kunt als ouder dus rechtstreeks via Bluetooth muziek streamen naar het elektrische voertuig van uw kind. Handig want zo hoeft u nooit kabeltjes mee te nemen en kunt u uw telefoon gewoon in uw zak houden.

– Metallic lak
Voor een nog luxere uitstraling zijn een aantal voertuigen voorzien van een metallic lak. De metallic lak is gespoten.

– Vering
Om het rijden nog comfortabeler te maken zijn een aantal voertuigen voorzien van veringen random. Sommige modellen hebben alleen vering achter, maar er zijn ook een aantal modellen die voorzien zijn van zowel voor  als achter vering. Het doel van het veersysteem is om de bewegingen van het rijden over oneffenheden in het wegdek zo goed mogelijk op te vangen, zodat het meeste rijcomfort gehouden blijft.

Grootste leverancier kinderaccu voertuigen Benelux

Omidbikes is de grootste leverancier kinderauto ‘s in Nederland. Wij hebben een enorm aanbod aan elektrische kinderaccu auto’saccu quadsaccu scooters en accu motoren. Kom langs en bekijk onze ruime aanbod speelgoed auto, Accu kinder auto, loopauto, kinderwagen, elektrische quad. Onze ruime assortiment biedt voldoende keus aan elektrische kindervoertuigen en speelgoed.

Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping